شرکت دانش بنیان مگافرآور

مگابافر

مگابافر

MegaBuffer

مکمل بافری موثر و به صرفه ویژه نشخوارکنندگان

بهترین جایگزین جوش شیرین

فارم های تولیدی امروزه به جهت تولید شیر بیشتر در گاو های شیری و افزایش وزن در دام های پرواری ملزم به استفاده از جیره های حاوی کربوهیدارت بالا هستند که ممکن است سبب ایجاد عارضه اسیدوز در دام گردد. بافرهای موجود در جیره تجمع اسید شکمبه راه کاهش می دهد و محیطی مطلوب برای باکتری های شکمبه فراهم می کند. همچنین اثرات منفی اسیدوز تحت بالینی راه کاهش میدهد.

مگابافر چیست ؟

مگابافر یک محصول بافری متشکل از بافرها و قلیایی کننده ها می باشد که علاوه بر خنثی کردن اسید شکمبه توانایی افزایش pH شکمبه را نیز دارد. این بافر ها،pH بالاتری از سدیم بیکربنات ( جوش شیرین ) داشته و علاوه بر قدرت بالاتر نسبت به جوش شیرین مقرون به صرفه نیز می باشد.

ویژگی-های-بافر-موبایل
ویژگی-های-بافر

چرا باید از مگابافر استفاده کنیم ؟

بیکربنات سدیم ( جوش شیرین ) مهمترین بافر موجود در جیره نشخوار کنندگان بویژه در گاو های شیری است. مطالعات نشان داده است که جوش شیرین به طور موثری اسید شکمبه را خنثی کرده ولی به دلیل حلالیت بالا، هزینه نسبتا بالا و عمر کوتاهی که در شکمبه دارد نمیتواند به طور موثری تولید اسید در شکمبه را خنثی کند.

شرکت مگافرآور با انجام تحقیقات بسیار و دستیابی به فرمول جدید و تاثیر گذار محصولی به نام مگابافر تولید نموده که با عمر بیشتر و هزینه کمتر نسبت به بیکربنات سدیم شما دامداران عزیز را در پرورش هر چه بهتر حیوانات خود یاری نمایید.

chart
chart

مقدار مصرف :

گاوشیری
گاو شیری :
10 تا 15 کیلوگرم
در هر تن کنسانتره
گوساله
گوساله پرواری :
15 تا 20 کیلوگرم
در هر تن کنسانتره
دام سبک
دام سبک :
5 تا 10 کیلوگرم
در هر تن کنسانتره
جهت دریافت مشاوره یا ارتباط با واحد فروش فرم زیر را پر نمایید.
تماس با ما
تحقیقات علمی انجام شده در شرکت دانش بنیان مگافراور بر روی این محصول :
بررسی اثر چند مخلوط بافری بر ظرفیت بافری و شاخص ارزش بافری در شرایط آزمایشگاهی (همشتمین کنگره علوم دامی ایران، 1397)
تعیین ظرفیت بافری برخی ترکیبات آلکالایزری و بافری معدنی بومی و تاثیر آنها بر فراسنجه های تخمیری و هضم شکمله ایی در شرایط برون تنی ( مجله پژوهش های علوم دامی ایران، 1398)
بررسی خصوصیات ترکیبات آلکالایزر تولید شده از معادن استان خراسان جنوبی و تاثیر آن بر فراسنجه های تخمیری و هضم شکمبه ایی در شرایط برون تنی ( وقار سیدین، پایان نامه کارشناسی ارشد، 1397)​